pic

MAC’S CALENDAR

See what Mac is up to.

28th March 2023
 • Circle of Life; An evening with Mac Macartney in de Salon

  28th March 2023  5:00 pm - 9:00 pm
  De Salon, Ruigoord, 1047 Amsterdam, Nederland

  Circle of Life; An evening with Mac Macartney in de Salon
  Wisdom, Stories, Music & Food
  Dinsdag 28 Maart van 18.00 tot 22.00

  We zijn ontzettend blij aan te mogen kondigen dat onze elder, mentor en vriend Mac Macartney naar Nederland komt voor de komende Circle of Life. Sinds een aantal jaar begeleid Mac ons op ons pad. Mac is jarenlang in de leer geweest bij Native Americans en heeft diepe kennis en inzichten opgedaan in vragen die veel mensen bezighouden. Mac moedigt ons aan onszelf te helen en de leider in onszelf te vinden, de leider die onverschrokken in actie komt voor een betere wereld. Hij noemt het de twin trail. Mac weet ons aan de hand van prachtige verhalen op subtiele en liefdevolle wijze te inspireren om onze energie te steken in de essentie van het leven in deze tijd.

  Wat kan je verwachten van de cirkel
  We verwelkomen je met open armen in de Salon in Ruigoord. Je voelt je ondergedompeld in de weelde van de Salon en de vrijheid die Ruigoord ademt. We eten samen een vegetarische maaltijd. Daarna kun je een plek zoeken in de zaal en start het inhoudelijke programma, dat bestaat uit verschillende onderdelen. De lezing van Mac is in het Engels. Hierna hebben we tijd om elkaar te spreken, vast te houden en te inspireren. Ook Mac is hierbij en kijkt ernaar uit jullie te ontmoeten.

  Bestel je kaartje hier:
  https://hipsy.nl/event/11513-an-evening-with-mac-macartney-in-de-salon

  Wisdom and stories by Mac Macartney;
  Mac is an international speaker and leadership practitioner with over thirty years’ experience in people and organisation development. Alongside his extensive experience of working with organisations he also founded Embercombe, a social enterprise located in the south west of the UK, which seeks to explore and promote the profound regeneration of land, society, and people.

  All of Mac’s work is focused towards the emergence of a just, peaceful, regenerative, and flourishing future for all species. Whether delivering keynotes for business conferences, addressing small or large gatherings at festivals, or mentoring individuals, Mac uses story as the primary means of conveying questions and a way of living that could bring society back to its senses – as Charles Eisenstein once wrote, “the more beautiful world our hearts know is possible”.

  Delicious Food by Foodoolounge;
  De mannen van Foodoolounge verzorgen voor ons een heerlijke vegetarische maaltijd. Kenmerkend voor hen is hun energieke stijl, hun liefde voor eten en de verrassende en verfijnde smaak combinaties. Als zij het eten komen opscheppen is het altijd een feestje. Misschien ken je ze wel, want ze zijn op menig event van Ruigoord verantwoordelijk voor het heerlijke eten.

  Programma
  17.30 De Salon gaat open
  18.00 Dinner time
  19.00 Start inhoudelijk programma
  21.00 Community time
  22.00 Einde

  Waar
  De Salon, Ruigoord

  Tickets
  https://hipsy.nl/shop/11513-an-evening-with-mac-macartney-in-de-salon

  Wij zouden het fijn vinden om met elkaar te eten. Het kaartje voor de avond is exclusief eten. Als je mee wilt eten bestel dan ook een diner kaartje.

  Avond kaartje 35 euro
  Diner kaartje 15 euro
  Avond kaartje voor de kleine portemonnee: 17,50 euro

  Dit event wordt georganiseerd door Circle of Life, wij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mooi concert, een ademsessie, een verdiepende lezing, een warme Ayurveda avond of een ceremonie.

  Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg Circle of Life op Telegram; https://t.me/+p1ywJnsU-mdkZmY0

  Of stuur een mailtje naar carlijn@circle-of-life.earth of maartje@circle-of-life.earth